Elbistan Depremi Korkuttu

KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan İlçesi'nde bu sabah Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybına yol açmadığı bildirilen deprem sırasında büyük panik yaşandı.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Ensti

Elbistan Depremi Korkuttu

KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan İlçesi'nde bu sabah Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybına yol açmadığı bildirilen deprem sırasında büyük panik yaşandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, bugün saat 05.'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne bağlı Gücük Köyü olan deprem meydana geldi. 5 kilometre derinlikte meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremle yataklarından fırlayan Elbistanlılar, kendilerini sokağa attı. İlçede korku ve panik yaşanırken, vatandaşlar uzun süre evlerine giremedi.

Elbistan Kaymakamı Abdülaziz Aydın, depremin ardından Gücük Köyü'ne gitti. Yapılan araştırmada depremde can ve mal kaybının olmadığı belirlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem