Ege'deki Uçuşlara Önleme

Genelkurmay Başkanlığı, Yunanistan'a ait uçakların, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında uçuş yapan Türk F-16'larına dün üç, önceki gün bir kez önleme yaptığını bildirdi.Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan ''Ege/Akdeniz Eğitim ve T

Ege'deki Uçuşlara Önleme

Genelkurmay Başkanlığı, Yunanistan'a ait uçakların, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında uçuş yapan Türk F-16'larına dün üç, önceki gün bir kez önleme yaptığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan ''Ege/Akdeniz Eğitim ve Tatbikat Uçuşlarına Yunanistan'ın Müdahalesi''ne ilişkin duyuruda, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında uçuş yapan F-16 uçaklarına, dün Sakız Adası'nın batısında, kuzeybatısında, güneybatısında Yunanistan'ın Skiros meydanından kalkan M-2000 uçakları tarafından iki kez, Neankhialos meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından bir kez önleme gerçekleştirildiği kaydedildi.

Türk F-16'larına önceki gün ise Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında, Yunanistan'ın Tanagra meydanından kalkan M-2000 uçakları tarafından Midilli Adası'nın batısında bir önleme yapıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem