Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem

AFAD, Ege Denizi’nde Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi’nde Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldiğini duyurdu. Açıklamaya göre sarsıntı saat 19.02’de kaydedildi.

Depremin büyüklüğü 4,5 olarak ölçüldü
AFAD’dan yapılan bilgilendirmede, Datça açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğünün 4,5 olduğu belirtildi.

Olumsuzluk bildirilmedi
Depremin ardından ilk belirlemelere göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Yetkililerin gelişmeleri yakından takip ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.