Ece'nin Düğünü Buruk Geçti

Bir ayrılıp bir barışan ve ilişkilerinin üzerinde sürekli spekülasyon yapılan Tuncer Öztarhan ile sunucu Ece Erken, sonunda hayatını birleştirdi. Öztarhan Ailesi tarafından "istenmeyen gelin" ilan edilen Ece Erken ile Öztarhan'ın "muhteşem düğünleri" buru

Ece'nin Düğünü Buruk Geçti

Bir ayrılıp bir barışan ve ilişkilerinin üzerinde sürekli spekülasyon yapılan Tuncer Öztarhan ile sunucu Ece Erken, sonunda hayatını birleştirdi. Öztarhan Ailesi tarafından "istenmeyen gelin" ilan edilen Ece Erken ile Öztarhan'ın "muhteşem düğünleri" buruk geçti.

Damadın babası Tuncer Öztarhan'ın düğüne katılmaması, hem çiçeği burnunda çifti, hem de davetlileri üzdü.

400 DAVETLİ

Çiftin nikah şahitliğini ise aile büyüklerinden kimse yapmadı! Hatta Öztarhan Ailesi'nin yanı sıra Erken Ailesi de düğün fotoğraflarında yer almadı. Swissotel'deki düğüne 400 davetli katıldı. Gelinlikte Provovias, damatlıkta ise Armani imzası vardı. Kenan Doğulu damadın, İlkem Güçsav ise gelinin şahitliğini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler