Düğün günü büyük acı: Genç çift evde ölü bulundu
Burdur’un Çavdır ilçesine bağlı Küçükalan köyünde dün akşam kına eğlencelerini gerçekleştiren 20 yaşındaki Ayşegül Maral ile 34 yaşındaki Fatih Özaslan, törenin ardından düğün sonrası yaşayacakları eve geçti. Bugün sabah saat 09.30 sıralarında çifte ulaşamayan yakınları eve girdiklerinde, genç çifti banyoda hareketsiz halde buldu.
Sağlık Ekipleri Acı Haberi Verdi
Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, Ayşegül Maral ve Fatih Özaslan'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından çiftin cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
Şofben Detayı Üzerinde Duruluyor
Yapılan ilk incelemelerde, talihsiz çiftin banyoda bulunan şofbendeki elektrik akımına kapılarak can vermiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili geniş çaplı tahkikatı devam ediyor.

Düğün Evi Taziye Evine Döndü
En mutlu günlerine hazırlanan çiftin vefat haberi üzerine düğün hazırlıklarının yapıldığı ev taziye evine dönüştü. Düğün merasimi için köye gelen vatandaşlar, aldıkları haberle büyük üzüntü yaşadı.
Düğüne katılmak için gelen Oğuz Çelik, yaşanan dramı şu sözlerle anlattı: "Dün burada kına merasimi başladı. Bugün düğüne gelecektik ama maalesef genç çiftin cenazesine geldik. Çok acı bir olay. Severek evlendiler ve severek de toprağa vereceğiz"
Mehmet Çelik ise bugün düğün merasiminin olduğunu hatırlatarak, "Çok üzücü bir haber. Genç çiftimiz maalesef üzücü bir olayla vefat ettiler. Herkesin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.
Kaynak:DHA

