Düğün dönüşü kaza: 3 ölü

Dün akşam saat 22.00 sıralarında Gazi Bulvarı'nda Alanya istikametinden Düden kavşağına doğru giden Gökhan Onur (22) yönetimindeki 07 KU 657 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeninden direksiyon hakimiyetini kaybederek Sema Yazar polikliniği y

Düğün dönüşü kaza: 3 ölü

Dün akşam saat 22.00 sıralarında Gazi Bulvarı'nda Alanya istikametinden Düden kavşağına doğru giden Gökhan Onur (22) yönetimindeki 07 KU 657 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeninden direksiyon hakimiyetini kaybederek Sema Yazar polikliniği yanında refüjü geçerek karşı yola geçti. Otomobil bu sırada düğünden dönen grubun içine daldı.

Kazada, düğünden dönen Davut Yıldırım (52) olay yerinde, Ahmet Güner (14) ve Birol Muhammet Paçaçı (22) ise ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Aynı grup içinde bulunan ve durumu ağır olan Ata Ekiz (23) Atatürk Devlet Hastanesi, Mehmet Ali Suay (25) ve otomobilde bulunan Feyzi Başaran (22) ile sürücü Gökhan Onur ise Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden Davut Yıldırım'ın yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Hurdaya dönen otomobil ise çekici ile trafik otoparkına çekilirken yol 2 saat sonra açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem