Doktoru öldüren zanlıdan kan donduran ifade

İstanbul Doktoru Öldüren Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Doktoru öldüren zanlıdan kan donduran ifade

Bahçelievler'de özel bir hastanede görevli psikiyatri uzmanı Dr Fikret Hacıosman'ı tabancayla vurarak öldüren 18 yaşındaki Serhat T. adliyeye sevk edildi.

Bahçelievler'de özel bir hastanede görevli psikiyatri uzmanı Dr Fikret Hacıosman'ı tabancayla vurarak öldüren 18 yaşındaki Serhat T. adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ifadesinde "Ona bir kaç kez gidip durumumun iyi olmadığını söyledim. Ancak her seferinde bana ilaçlarını iç, geçer dedi. Bunun için onu öldürmeye karar verdim." dediği öğrenildi.

Bahçelievler'de özel bir hastanede dün yaşanan olay sırasında tabancayla vurulan Dr Fikret Hacıosman, ağır yaralanmış, tüm müdahalelere rağmen akşam saatlerinde hayatını kaybetmişti. Polisolayı gerçekleştiren şüpheli Serhat T.'yi kısa sürede yakalamıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheli Serhat T. adliyeye sevk edildi. Poliste verdiği ifadesinde suçunu itiraf eden Serhat T.'nin hastalığı sebebiyle geçtiğimiz Mart ayında doktora başvurduğunu ancak aldığı ilaçların kendisini daha kötü yaptığını defalarca doktora anlattığını iddia etti. Bu nedenle bir süre ilaçlarını almayı kestiğini anlatan Serhat T. 'nin bu süreç zarfından da doktorla görüştüklerini anlattı. Doktordan her seferinde "İlaçlarını tam ve zamanında alırsan iyileşirsin" lafını duyduğunu anlatan Serhat T.'nin bu nedenle doktora kızdığını söylediği belirtildi. Serhat T.'nin tedavisini yeniden planlamayan ve ilaçlarını değiştirmeyen doktoru vurduğunu söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem