Dışişleri’nden seyahat uyarısı

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Suriye’deki istikrarsızlık ve çatışma ortamıyla bağlantılı olarak Lübnan’da son dönemde meydana gelen gerginlik çerçevesinde bu ülkedeki vatandaşların ve şirketlerin güvenliklerinin sağlanması amacıyla ilgili yerel makamlar

Dışişleri’nden seyahat uyarısı

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Suriye’deki istikrarsızlık ve çatışma ortamıyla bağlantılı olarak Lübnan’da son dönemde meydana gelen gerginlik çerçevesinde bu ülkedeki vatandaşların ve şirketlerin güvenliklerinin sağlanması amacıyla ilgili yerel makamlar nezdinde gerekli girişimlerde bulunulduğu vurgulandı.

Bu çerçevede Lübnan’a seyahat eden ve Lübnan’da yaşayan vatandaşların tedbirli ve müteyakkız olmalarının önem arzettiği belirtilen açıklamada, "Vatandaşlarımızın ayrıca Bakanlığımız ve Beyrut Büyükelçiliğimizce yapılabilecek uyarı ve duyuruları takip etmeleri de yararlı olacaktır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler