Dink davası avukatı ölü bulundu!

 Karadağ evinde asılı halde bulundu. Avukatın intihar mı ettiği; yoksa intihar süsü verilen bir cinayet mi olduğu endişesi üzerinde duruluyor.SAMAST TEHDİT ETMİŞTİ!Hrant Dink davasının duruşmasında Ogün Samast ile müdahil avukatlardan Hakan Karadağ arasın

Dink davası avukatı ölü bulundu!

 Karadağ evinde asılı halde bulundu. Avukatın intihar mı ettiği; yoksa intihar süsü verilen bir cinayet mi olduğu endişesi üzerinde duruluyor.

SAMAST TEHDİT ETMİŞTİ!

Hrant Dink davasının duruşmasında Ogün Samast ile müdahil avukatlardan Hakan Karadağ arasından, tehdit tartışması yaşanmıştı. Avukat Karadağ, mahkeme başkanı Canak'a, Ogün Samast'ın başını sallayarak kendisini tehdit edip, ''sen bir cezaevine gel'' dediğini ve elindeki kağıda bir şeyler yazarak cebine koyduğunu söylemişti.

Bu beyana itiraz eden Samast da, öyle bir kastının bulunmadığını ve ''3 yıldır cezaevindeyim'' diye konuştuğunu belirtmişti.

O DAVADA NELER OLMUŞTU?

Samast, Karadağ'a, ''Bana hakaret etme'' diyerek, cebindeki kağıdı başkan Canak'a uzattı. Canak'ın okuduğu kağıtta, Samast'ın Hakan Karadağ'ın ismini yazdığı tespit edildi. Yeniden söz alan Samast'ın avukatı Levent Yıldırım, sanıklar ile müdahil avukatların tartışma durumunun her duruşmada yaşandığını belirterek, sanık avukatları ile müdahil avukatlarının yerlerinin değiştirilmesini talep etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem