Dicle'de PKK ile Çatışma

Diyarbakır'ın Dicle ilçesine hakim bir tepede bulunan Özel Harekat noktasına saat 18.30 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından saldırı gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün arka sokaklarından gerçekleştirilen roketli saldırı sonrası uzun n

Dicle'de PKK ile Çatışma

Diyarbakır'ın Dicle ilçesine hakim bir tepede bulunan Özel Harekat noktasına saat 18.30 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından saldırı gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün arka sokaklarından gerçekleştirilen roketli saldırı sonrası uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de sızma girişiminde bulunan gruptan 1 terörist, müdahale sonucu roket atarı ile birlikte ölü olarak ele geçirildi.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, PKK'lı teröristlerin İlçe Emniyet Müdürlüğüne yönelik saldırı girişimi yaptıklarını, olayda 1 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini belirtti. Saldırıda can kaybı ve yaralanma olmadığını belirten Vali Toprak, bölgede hava destekli operasyonların başladığını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem