Dicle'de 3 Şehit 1 Yaralı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.Alınan bilgilere göre, bugün akşam saatlerinde Dicle ilçesi Balaban köyü yakınlarında terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda, bir

Dicle'de 3 Şehit 1 Yaralı


Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Alınan bilgilere göre, bugün akşam saatlerinde Dicle ilçesi Balaban köyü yakınlarında terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda, bir piyade timinin geçişi sırasında teröristlerce araziye döşenmiş uzaktan kumandalı mayın patlatıldı. Olayda isimleri henüz öğrenilemeyen 2 piyade astsubay ile 1 piyade er şehit olurken, 1 uzman çavuş da ağır yaralandı. Ağır yaralanan uzman çavuş, helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgeye Ergani ve Diyarbakır'dan çok sayıda askeri birlik gönderildiği ve operasyon başlatıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem