"Devleti akıl ile yönetirseniz..."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı, Türkiye Ziraat Mühendisliği 8. Teknik Kongresinde bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu, devletin akıl ile yönetilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Devleti akıl ile yönetirseniz pek çok sorunu aşmış olursunuz" ifadesini kulland

"Devleti akıl ile yönetirseniz..."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı, Türkiye Ziraat Mühendisliği 8. Teknik Kongresinde bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu, devletin akıl ile yönetilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Devleti akıl ile yönetirseniz pek çok sorunu aşmış olursunuz" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, önyargı ile bilim insanlarının söylediklerine kulak tıkayarak ülkenin yönetilmesi durumunda farklı bir Türkiye ortaya çıkacağını vurgulayarak, gelinen noktanın bu olduğunu söyledi.

Cumhuriyetin kurulduğu yıllarda tek kaynağın tarım olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, tarımın sanayiye kaynaklık yaptığı vurgulayarak bu sayede onlarca yüzlerce fabrikalar kurulduğunu ifade etti.

"Üretici zarar ederse niçin üretsin" diyen Kılıçdaroğlu, "Tarımı hep beraber yok ettik" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, dünyanın en pahalı mazotunun kullanıldığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler