Denizde Boğulma Olayları Arttı

Karabük'ten tatil için Bartın'a gelen Elif Akboğa, Mugada'da arkadaşları ve ailesiyle denize girdi. Elif, bir süre sonra dalgalı denizde gözlerden kayboldu. Sahilde olan diğer vatandaşlar Elif'i tüm çabalarına rağmen bulamazken, bölgeye gelen Sahil Güvenl

Denizde Boğulma Olayları Arttı

Karabük'ten tatil için Bartın'a gelen Elif Akboğa, Mugada'da arkadaşları ve ailesiyle denize girdi. Elif, bir süre sonra dalgalı denizde gözlerden kayboldu. Sahilde olan diğer vatandaşlar Elif'i tüm çabalarına rağmen bulamazken, bölgeye gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin arama çalışmalarından da sonuç alınamadı. 29 yaşındaki Elif Akboğa'nın bulunması çalışmalarına denizin dalgalı olması sebebiyle ara verildi.


Bu yıl Bartın'ın İnkumu beldesinde 2 kişi, Mugada'da 2, Arıönü'nde 1 kişi, Büyük Kızılkum'da 1 kişi ve Avara'da 1 kişi olmak üzere 6 kişi denizde boğularak hayatını kaybetti.

İnkumu'nda 4, Avara'da 2, Çakraz'da 2, Mugoda'da 2, Kızılkum'da 2 kişi olmak üzere 12 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Geçen yıl 4 kişinin bu yıl ise şu ana kadar 6 kişinin boğulması üzerine Bartın Valiliği Emniyet Komisyonu denizin dalgalı olması sebebiyle İnkumu'nda denize girilmesini yasaklamıştı. Yasaklara ve uyarılara rağmen vatandaşlar denize girmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler