Deniz Seki'ye sağlık kontrolü

Pop müzik sanatçısı Deniz Seki kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı. Evinde gözaltına alınan Seki'nin sadece kokain kullanıcısı olmadığı diğer kullanıcılara da kokain temin ettiği öne sürüldü. Seki ile birlikte 19 kişinin daha gözaltına alındığı

Deniz Seki'ye sağlık kontrolü
Pop müzik sanatçısı Deniz Seki kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Evinde gözaltına alınan Seki'nin sadece kokain kullanıcısı olmadığı diğer kullanıcılara da kokain temin ettiği öne sürüldü. Seki ile birlikte 19 kişinin daha gözaltına alındığı iddia edildi.

SEVGİLİSİYLE GÖRÜŞTÜRÜLMEDİ

Jandarmanin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Deniz Seki, sağlık kontrolünden geçirildi. Seki, gözaltında tutulduğu Zekeriyaköy Jandarma Karakolu'ndan çıkartılaraklar Kumköy Sağlık Ocağı'na getirildi. Gazetecilerin sorularini yanıtlamayan Seki, sağlık kontrolünün ardından Kilyos Jandarma Karakolu'na götürüldü.

Bu arada Seki, karakolda tutulurken sevgilisi Hüsnü Şenlendirici, görüşme talebinde bulundu. Ancak Şenlendirici, 'sadece avukati görebilir' gerekçesiyle içeri alınmadı.Seki'nin Kuruçeşme'deki evinde ise sessizlik hakim. Komşulari öğle saatlerinde jandarmanin evde arama yaptığını belirtirken Seki'nin ise birkaç gündür evde olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem