Deniz Seki adliyede

Jandarmanın İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da eş zamanlı olarak düzenlediği uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan şarkıcı Deniz Seki de adliyeye sevk edildi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan Deniz Seki, Beşiktaş'taki

Deniz Seki adliyede
Jandarmanın İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da eş zamanlı olarak düzenlediği uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan şarkıcı Deniz Seki de adliyeye sevk edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan Deniz Seki, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Seki, savcı, hakim ve personelin kullandığı Çırağan Caddesi üzerindeki kapıdan adliye binasına alındı.

Bu arada, klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'nin de sabah saatlerinde adliyeye geldiği ve bir süre kaldıktan sonra ayrıldığı öğrenildi.

GÖZALTINA ALINANLARDAN 17'Sİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Jandarmanın İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da eş zamanlı olarak düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanlardan 17'si adliyeye sevk edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan 17 kişi, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Nezarethaneye alınan bu kişilerin, adli tabiplikte sağlık kontrolünden geçirilmesinden sonra ifadelerinin alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler