Deniz Fenerinde karar verildi

Frankfurt Eyalet Mahkemesi'nde görülen "Deniz Feneri e.V." davasında hakim kararını açıkladı. Mahkeme, sanık Mehmet Gürhan'a 5 yıl 10 ay, Mehmet Taşkan'a 2 yıl 9 ay ve Firdevsi Ermiş''e 1 yıl 10 ay hapis cezası verdi. Firdevsi Ermiş tutuklu süresi göz önü

Deniz Fenerinde karar verildi
Frankfurt Eyalet Mahkemesi'nde görülen "Deniz Feneri e.V." davasında hakim kararını açıkladı. Mahkeme, sanık Mehmet Gürhan'a 5 yıl 10 ay, Mehmet Taşkan'a 2 yıl 9 ay ve Firdevsi Ermiş''e 1 yıl 10 ay hapis cezası verdi. Firdevsi Ermiş tutuklu süresi göz önünde bulundurulduğu için duruşma sonunda serbest bırakılacak.

HABERLER GERÇEK DIŞI

Öte yandan mahkeme başkanı Türkiye'de yapılan haberlerin büyük bir bölümün gerçekleri yansıtmadığını ve bu haberlerin siyasi baskı için kullanıldığını söyledi.

Hakim davanın Alman Dernek yasasına göre görüldüğünü ve bu 3 kişinin dernek paralarını başka işlerde kullandıkları için bu cezayı verdiklerini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem