Deniz Cesetleri Geri Verdi

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Karaburun mevkiinde denize giren ve kaybolan Melike ve Özlem Şamandar kardeşlerin 2 gün sonra cesetleri bulundu.Melike ve Özlem Şamandar isimli kardeşler, geçtiğimiz pazar günü, tatil için gittikleri Akçakoca ilçesi Karaburun mev

Deniz Cesetleri Geri Verdi


Düzce'nin Akçakoca ilçesi Karaburun mevkiinde denize giren ve kaybolan Melike ve Özlem Şamandar kardeşlerin 2 gün sonra cesetleri bulundu.

Melike ve Özlem Şamandar isimli kardeşler, geçtiğimiz pazar günü, tatil için gittikleri Akçakoca ilçesi Karaburun mevkiinde girdikleri Karadeniz'de kaybolmuştu. Kaybolan kardeşler için 2 gündür arama çalışmaları yapıldı.

Arama ve kurtarma ekipleri, bugün akşam saatlerinde 2 kız kardeşin cesetlerini buldu. Düzce kent merkezine bağlı Ozanlar köyünde yaşayan kardeşlerin cenazelerinin yarın toprağa verileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem