Demet Akalın'a hapis istemi

Diyarbakırlılara hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcı Demet Akalın hakkında İzmir'de savcılığa suç duyurusunda bulunan Yaşar Kömürcü, Akalın hakkında hapis cezası istemiyle dava açıldığını belirterek, "Ders olması amacıyla, insanların üzerine gaf yapılmama

Demet Akalın'a hapis istemi

Diyarbakırlılara hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcı Demet Akalın hakkında İzmir'de savcılığa suç duyurusunda bulunan Yaşar Kömürcü, Akalın hakkında hapis cezası istemiyle dava açıldığını belirterek, "Ders olması amacıyla, insanların üzerine gaf yapılmaması gerektiğinin

öğrenilmesi amacıyla hukuki yolu bırakmayacağım" dedi.

Yaşar Kömürcü, yaptığı açıklamada, Torbalı Cumhuriyet

Başsavcılığına yaptığı suç duyurusunun Bodrum'a gönderildiğini, bu konuyla ilgili diğer suç duyurularıyla birleştirilerek Demet Akalın hakkında Bodrum Sulh Ceza Mahkemesinde TCK 216/2. ve 53. maddeleri uyarınca 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığını belirtti.

Mahkemeden ifade vermek üzere çağrıldığını bildiren Kömürcü, şöyle

konuştu: "Yapılan gafı asla kabul etmiyorum. 1 milyon TL de verse asla uzlaşma yoluna girmeyeceğim. Her sahneye çıkan Diyarbakırlılar üzerine gaf yapamaz.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, Akalın hakkında iddianame hazırlayarak dava açtı.

1 TL gibi sembolik bir rakam da olsa, ders olması amacıyla, insanların üzerine gaf yapılmaması gerektiğinin öğrenilmesi amacıyla hukuki yolu bırakmayacağımın bilinmesini istiyorum."

Kömürcü, 30 Diyarbakırlının da kendisi gibi Demet Akalın'dan davacı

olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem