Demet Akalın da ifade verdi

Şarkıcı Deniz Seki'nin kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından pop müzik şarkıcısı Demet Akalın da Zekerikay Jandarma Karakolu'na ifade verdi. Suçlamaları kabul etmedi İçici olduğu iddiasıyla ifadesi alınan Akalın, yaklaşık 1 saat kara

Demet Akalın da ifade verdi

Şarkıcı Deniz Seki'nin kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından pop müzik şarkıcısı Demet Akalın da Zekerikay Jandarma Karakolu'na ifade verdi.

Suçlamaları kabul etmedi

İçici olduğu iddiasıyla ifadesi alınan Akalın, yaklaşık 1 saat karakolda kaldıktan sonra saat 17.20 sıralarında karakoldan ayrıldı. Demet Akalın'ın hakkındaki suçlamayı kabul etmediği belirtildi.

Bir jandarma yetkilisi, "Kedi Murat lakaplı Hakan Ç. bu çetenin lideri. Biz bu çeteyi 5 aydır teknik takibe almıştık. Hakan Ç.'nin 6-7 tane de uyuşturucu satışını gerçekleştiren adamı var. Bu adamlardan biriyle görüşen Demet Akalın da bu doğrultuda ifadesini verdi" dedi.

Avukatı: Aynı konu değil

Demet Akalın'ın avukatı Ersan Taştekin ise yaptığı açıklamada Akalın'ın ifade verdiği konunun Deniz Seki'nin gözaltına alındığı soruşturmayla bir alakasının olmadığını belirterek "Demet Hanım'ın tek şanssızlığı aynı karakolda ifade vermesi. Gizlilik kararı olduğu için bu konuyu açıklayamam. Ama Deniz Seki'nin gözaltına alındığı soruşturmayla bir alakası yok" dedi.

Gözaltında tutulan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 kişinin bugün adliyeye çıkartılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler