Dekan Okumuş vefat etti

Rize Su Ürünleri Fakültesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Okumuş, yaklaşık 1.5 yıldır mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü. Ankara'da İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gören Prof. Dr. Okumuş, vefat etti. Evli ve üç çocuk babası olan Okumuş, 2004 yılından

Dekan Okumuş vefat etti

Rize Su Ürünleri Fakültesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Okumuş, yaklaşık 1.5 yıldır mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü. Ankara'da İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gören Prof. Dr. Okumuş, vefat etti.

Evli ve üç çocuk babası olan Okumuş, 2004 yılından bu yana önce Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Rize Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı ve 2006 yılından bu yana Rize Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevlerini yürütmekteydi. Okumuş bugün ikindi namazında doğum yeri olan Konya'nın Emirgazi ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler