Defileye Değil Fuhuşa

İstanbul'da Avcılar, Bakırköy, Silivri ilçelerinde fuhuş yaptırıldığı ihbarı alınan 4 otele baskın yapıldı.Polisin iki hafta süren takibinin ardından önceki sabaha karşı gerçekleştirilen operasyonda yabancı uyruklu 43 kadın gözaltına alındı. Moldova ve Uk

Defileye Değil Fuhuşa

İstanbul'da Avcılar, Bakırköy, Silivri ilçelerinde fuhuş yaptırıldığı ihbarı alınan 4 otele baskın yapıldı.

Polisin iki hafta süren takibinin ardından önceki sabaha karşı gerçekleştirilen operasyonda yabancı uyruklu 43 kadın gözaltına alındı. Moldova ve Ukrayna uyruklu oldukları tespit edilen hayat kadınlarının kaçak olarak Türkiye'de bulundukları 80 YTL ile 100 YTL arasında değişen fiyatlarla erkeklerle birlikte olduğu öğrenildi. Cankurtaran Deri ve Tenasül Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilen hayat kadınlarının yapılan kontrollerinde mantar, frengi gibi cinsel hastalık taşıdığı öğrenildi. Kadınlar işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınırdışı edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem