DDK Başkanı Arıncı: KPSS ile ilgili soruşturma sürecini bulandırmaya çalışıyorlar

Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, iptal edilen KPSS ile ilgili açıklamada bulundu.

DDK Başkanı Arıncı: KPSS ile ilgili soruşturma sürecini bulandırmaya çalışıyorlar

Türkiye'de kamuda işe girmek isteyen binlerce genç, geçtiğimiz pazar günü Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) ter döktü. Fakat sınavdaki soruların, bir yayınevinin sorularıyla aynı olduğu iddiası büyük yankı uyandırdı. Devlet Denetleme Kurulu'nun olaya el atmasının ardından KPSS iptal edildi. Açıklamayı ÖSYM Başkanlığı görevinden alınan Prof. Dr. Halis Aygün'ün yerine getirilen Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy yaptı.

"ASILSIZ HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ"
Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, bugün konuyla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Süreçle ilgili gerek sosyal medyada gerekse farklı mecralarda dolaşan haber ve yazılara tepki gösteren Arıncı, "Bazı mecralarda kurumumuz kaynak gösterilerek asılsız haberler paylaşılıyor. Bu haberlerle KPSS ile ilgili soruşturma sürecini bulandırmaya çalışıyorlar, asılsız haberlere itibar etmeyin. Süreçle ilgili en şeffaf bilgileri aktarmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem