Dayı Ömer'i yine yalnız bırakmadı

Filiz’i bu mutlu gününde dizideki rol arkadaşları Tuncel Kurtiz, Sedef Avcı, Kemal Uçar, Barış Falay, Sarp Akkaya ve Bade İşçil yalnız bırakmadı.Dizide "Ramiz Dayı" karakteriyle büyük ilgi toplayan Kurtiz, "Filiz’in doğum gününü kutlamak için uğramak iste

Dayı Ömer'i yine yalnız bırakmadı

Filiz’i bu mutlu gününde dizideki rol arkadaşları Tuncel Kurtiz, Sedef Avcı, Kemal Uçar, Barış Falay, Sarp Akkaya ve Bade İşçil yalnız bırakmadı.

Dizide "Ramiz Dayı" karakteriyle büyük ilgi toplayan Kurtiz, "Filiz’in doğum gününü kutlamak için uğramak istedim" dedi. Filiz ise "Ezel benim için bir çıkış noktası oldu ve bundan sonra yeni projeler var" diye konuştu.

Dizi oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere geceye katılmadı. Filiz, İmirzalıoğlu’nun Ankara’da ailevi bir işi olduğu için doğum gününe gelemediğini ancak telefon açarak kendisini kutladığını söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem