Dalan: Benim silahla işim olmaz

Dalan, bu konuyla ilgili Habertürk'e şu açıklamayı yaptı: "Kasamda yanılmıyorsam 4 adet silah vardı. Bu silahlardan iki tanesi belediye başkanlığı yaptığım dönemde resmi olarak verilmişti. Diğer iki tanesi de öncekiler gibi ruhsatlıdır. Devlet her silah b

Dalan: Benim silahla işim olmaz
Dalan, bu konuyla ilgili Habertürk'e şu açıklamayı yaptı: "Kasamda yanılmıyorsam 4 adet silah vardı. Bu silahlardan iki tanesi belediye başkanlığı yaptığım dönemde resmi olarak verilmişti. Diğer iki tanesi de öncekiler gibi ruhsatlıdır. Devlet her silah başına yılda 250 mermi verir. Hiç kullanmadığım için toplam iki bin adet mermi olmuş olabilir. Yoksa benim silahla işim olmaz" dedi.


Ergenekon soruşturması kapsamında sahibi olduğu Yeditepe Üniversitesi'nde ve Acıbadem İstek Vakfı Okulu'nda araştırma yapılan ve örgütün finansörü olduğu iddia edilen Bedrettin Dalan, sert tepki gösterdi. Dalan, burs verdiği öğrencilerin de incelemeye alındığı ve "Ergenekon terör örgütü" ile bağlantısı olduğu iddialarını da yalanladı.


Bedrettin Dalan, dönemin komutanlarından Hurşit Tolon'un, bir medya mensubunun, bir televizyon kanalında haber spikeri olarak görev yapmasını engellemek için kendisini aracı kıldığı iddialarını ise "Çok dostum vardır. Sayın Tolon benden yardım istemiş olabilir. Diyelim ki böyle bir talebi olmuş olabilir, bunun Ergenekon soruşturmasıyla nasıl bir ilgisi olabilir. Çok komik iddialar bunlar" diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem