"Daha Eurovision'a katılmam!"

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi "Düm Tek Tek" isimli şarkı ile temsil eden ve yarışmada 4. olan Hadise İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na bir saat gecikmeli olarak inen Hadise, basın mensup

"Daha Eurovision'a katılmam!"
Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi "Düm Tek Tek" isimli şarkı ile temsil eden ve yarışmada 4. olan Hadise İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na bir saat gecikmeli olarak inen Hadise, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yarışma sonucunu değerlendiren Hadise, "Ben sonuçtan çok memnunum. Amacımın ilk 5'e girmek olduğunu söylemiştim. Asla "birinci olacağım" diye bir iddiam yoktu" diye konuştu.

Havalimanı VIP kapısından dans ederek çıkan Hadise, yarışmada puanlamanın adil bir şekilde olmadığını belirterek, "Norveç'in şarkısı güzel ve söyleyen çocuk şeker bir çocuktu. Ancak Eurovision büyük bir prestij kaybetti" dedi. Ünlü sanatçı, "Yarışmaya tekrar katılır mısınız?" sorusuna ise, İngilizce olarak "Never, never" diyerek Eurovision'a bir daha katılmayı düşünmediğini açıkladı.

Öte yandan 2-3 haftalık bir tatile çıkacağını söyleyen Hadise'nin, yarışmanın stresi ile yüzünde oluşan izlerin henüz geçmediği gözlenirken Hadise, "Doktorlar bunun çabuk geçmeyeceğini söyledi" dedi.

Hadise, menajeri ile aşk yaşadığı iddialarının hatırlatılması üzerine ise, "Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum" demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem