Cumhurbaşkanı, Ömer Faruk’u aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, köpek hediye ettiği minik hayvansever Ömer Faruk Yıldırım'ı telefonla aradı.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, dün gece sürpriz bir şekilde telefon açtığı Yıldırım ailesiyle mutluluklarını pa

Cumhurbaşkanı, Ömer Faruk’u aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, köpek hediye ettiği minik hayvansever Ömer Faruk Yıldırım'ı telefonla aradı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, dün gece sürpriz bir şekilde telefon açtığı Yıldırım ailesiyle mutluluklarını paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hem anne Zahide Yıldırım hem de ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ömer Faruk'la konuştuğu öğrenildi. Yozgat'ta yaşayan ailenin hal ve hatırını soran Erdoğan, Ömer Faruk'tan dersleri hakkında da bilgi aldı.

Ömer Faruk ve annesi, hediye edilen köpeği çok sevdiklerini söyledikleri görüşmede, telefonla aranmalarının da kendileri için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu belirttiler.

Ömer Faruk, Yozgat'ta yaralı bir köpeği alıp hastanenin acil servisine götürmesinin medyada haber olmasının akabinde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edilmişti. Külliyede 28 Ekim'de Türkiye'nin tüm illerinden davetlilerin yer aldığı Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılan Ömer Faruk, o görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir köpek istemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, hediyenin minik hayvansevere ulaşmasının ardından Ömer Faruk ve ailesiyle telefonla da olsa tekrar görüşüp, ailenin sevincini paylaşmayı amaçladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem