Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı! Sert sözlerle yüklendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin 22. yıl programında yaptığı konuşmada, CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı! Sert sözlerle yüklendi

AK Parti'nin 22. yıl programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Kalibremize ve kalitemize uygun bir muhalefet maalesef bulamadık. Her şeyi değiştirdik, maalesef ana muhalefet partisini tek parti faşizmin boyunduruğundan kurtaramadık." ifadelerini kullandı. Yerel seçimlerle ilgili de mesaj veren Erdoğan, "Mayıs seçimlerinde milli irade nasıl her oyunu bozduysa, mahalli idareler seçimlerinde de millet yine geleceğine el koyacaktır." dedi.

Erdoğan, "Kılıçdaroğlu 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yaşadığı ağır hezimete rağmen halen çıkıp milletten özür dilemiyor, hatalarıyla yüzleşmiyor. Kalibremize ve kalitemize uygun bir muhalefet maalesef bulamadık. Her şeyi değiştirdik, maalesef ana muhalefet partisini tek parti faşizmin boyunduruğundan kurtaramadık." dedi.

ERDOĞAN'DAN MUHALEFETE SERT SÖZLER
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'nin 22. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programda konuştu. CHP'ye sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun seçimdeki hezimete rağmen hala hatalarıyla yüzleşmediğini kaydetti.

"KALİTEMİZE UYGUN BİR MUHALEFET MAALESEF BULAMADIK"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Kendi öz yurdunda parya olarak görülen toplum kesimleri birinci sınıf vatandaş haline getirdik. İmkansız denilen pek çok başarıyı ülkemizin kazanç hanesine gururla yazdırdık. Kalibremize ve kalitemize uygun bir muhalefet maalesef bulamadık. Her şeyi değiştirdik, maalesef ana muhalefet partisini tek parti faşizmin boyunduruğundan kurtaramadık. 22 yıllık sürede 17 kez sandıkta bizimle yarıştılar; yani ortalama 1,5 yılda bir siyaset arenasında karşımıza çıktılar. Her defasında milletten okkalı bir tokat yediler. Milleti hafife almanın, milli iradeyi aşağılamanın, sandığın meşruiyetini sorgulamanın bedelini seçimleri kaybederek ödediler. Yaşadıkları onca hezimete, seçim yenilgisine rağmen bir kez olsun hatalarından ibaret almadılar.

"CHP'NİN FAŞİST KODLARI ASLA DEĞİŞMİYOR"
Dün vatandaşı yobaz, takunyalı, makarnacı, bidon kafalı, göbeğini kaşıyan diye aşağılıyorlardı bugün de kırsal kesim diyerek tahkir ediyorlar. Dün açık oy gizli tasnifle milli irade hırsızlığı yapıyorlardı, bugün de sandığın meşruiyetini tartışmaya açarak aynı faşizmi yapıyorlar. Nereye dayanıyorlar? Kandil'e. Kandil'den gelecek desteğe dayanarak seçim kazanacaklarını zannediyorlardı. Ne oldu? Oldu mu? 14'ünde oldu mu, 28'inde oldu mu? Olmaz, bu millet asla bu yanlışlara bu teröre ve teröristlere yüz vermeyecektir. Her seçim sonrasında içlerindeki sandık ve milli irade nefretini kusmaktan geri durmuyorlar. Yıllar geçiyor, ülke, dünya değişiyor, köprülerin altından çok sular akıyor ama CHP'nin faşist kodları asla değişmiyor.

"KILIÇDAROĞLU HALA HATALARIYLA YÜZLEŞMİYOR"
Kılıçdaroğlu ve avanesinin milletin tercihlerine karşı hazımsızlıklarında zerre kadar iyileşme olmuyor. Bu zat girdiği 13 seçimin 13'ünü kaybetti. Her seçim öncesinde oy oranları vererek şayet bunları alamazsa istifa edeceğini söyledi. Ama hiçbir zaman sözünün eri olmadı, onurluca geri çekilmeyi dahi beceremedi. Başta kendi seçmeni olmak üzere vatandaşın aklıyla alay etmeye devam etti. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yaşadığı ağır hezimete rağmen halen çıkıp milletten özür dilemiyor, hatalarıyla yüzleşmiyor. Terör örgütünün siyasi uzantıları dahil kimlere ne sözler verdiğini, neleri taahhüt ettiğini açıklamıyor.

"KILIÇDAROĞLU'NUN BU ARSIZLIKLARI CHP'YE OY VEREN VATANDAŞLARIMIZI RAHATSIZ EDİYOR"
Kılıçdaroğlu ve CHP'li oligarkların bu arsızlıkları, bu çirkinlikleri en fazla Gazi'nin hürmetine CHP'ye oy veren vatandaşlarımızı rahatsız etmektedir. Bunların aymazlıklarından dolayı umutsuzluk yaygınlaşmaktadır. Bu durum demokrasimiz için de risk oluşturmaktadır. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde farklı tercihlerde bulunmuş tüm vatandaşlarımıza şu samimi çağrıyı yapmak istiyorum; Türkiye'nin tüm renklerini, tüm zenginliklerini temsile haiz parti Ak Parti'dir. AK Parti bir Türkiye partisidir. 85 milyonun tamamının partisidir. Ülkemizin en büyük siyasi hareketiyiz. Bizim nazarımızda her insan bir cihandır. Hangi köken, hayat tarzı, kültür, gelir, statüye sahip olursa olsun tüm vatandaşlarımız değerlidir, hürmete ve hizmete layıktır. Kalbi Türkiye için atan herkese kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler