Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ülke liderlerine bayram tebriği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslüman aleminin yarın idrak edeceği Kurban Bayramı sebebiyle, Müslüman ülke liderleriyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ülke liderlerine bayram tebriği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın idrak edilecek olan Kurban Bayramı sebebiyle Müslüman ülke liderleriyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah Abdülrahman El Burhan ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bayramlaştı.

Erdon önce, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah Abdülrahman El Burhan'la görüştü. Görüşmede, idrak edilecek Kurban Bayramı kutlanarak Bayramın tüm Sudan halkı ve İslam Âlemi için hayırlara vesile olması temennisini iletti.

"FİLİSTİN'E DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la görüştü. Görüşmede, Kurban Bayramı'nı kutlayan Erdoğan, Batı Şeria’da yaşanan son gelişmeler nedeniyle bir Bayramın daha buruk geçirildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Türkiye olarak Mescid-i Aksa’nın maneviyatına ve statüsüne halel getirebilecek her tür adımın karşısında olmaya ve Filistin davasına destek vermeye devam edileceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem