Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması: Önümüzde 5 ayımız var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması: Önümüzde 5 ayımız var

 Erdoğan, seçimlere ilişkin "Önümüzde 5 ayımız var, 5 ay boyunca durmak yok." açıklamasında bulundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez'deki Turgut Özal Spor Salonu önünde Antalya Toplu Açılış Töreni'ne katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Dere yataklarına yapılan müdahalelerin yol açtığı sıkıntıları son afette bir kez daha gördük. Sel felaketinde zarar gören 11 bin 755 hektar tarım alanı için 2 bin 769 çiftçimize, 40 milyon liraya yakın nakdi yardım yaptık.

Kumluca’da 1000’in üzerinde haneye Finike’de 226 haneye Demre’de 7 haneye eşya desteği verdik. Toplam 883 işyerine de nakdi destek sağladık.

ANTALYA'DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ
Felaketin ilk anından itibaren devlet olarak tüm imkanlarımızla olaya müdahale ettik. Kardeşlerimizi o felaketin içinde yalnız bırakmadık. Yangında zarar gören konutların yerine yapılan evleri hak sahiplerine teslim ediyoruz.

Atık su arıtma tesislerini de hükümet olarak biz yapıyoruz. 

Ülkemizi her alanda yeni yatırım ve projelerle Türkiye yüzyılına hazırlıyoruz.

ERDOĞAN'DAN SEÇİM MESAJI
Önümüzde 5 ayımız var, 5 ay boyunca durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?

ANTALYA'YA DEV YATIRIMLAR
Çeltik’deki 222 sosyal konutun ve Serik Millet Bahçesi’nin ayrıca tarımda, 37 projeye verilen kırsal kalkınma desteklerinin resmi açılışlarını bugün gerçekleştiriyoruz.

Son 20 yılda Antalya’ya 72 milyar lira tutarında kamu yatırım yaptık. Antalya’mızda riskli yapı olarak kabul edilen 23 bin 358 konut ve işyerini dönüştürdük. 195 kilometreden devraldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 693 kilometreye çıkardık.

Antalya Havalimanı kapasitesini 80 milyona çıkarıyoruz. Antalya Havalimanı'mızı modern hale getirmiştik. Şimdi havalimanımızı iki kat daha büyüterek Antalya'nın turizm gelirini katlayacak adım attık.

KARŞIMIZDA İLKEL VE SAPKIN BİR DAVRANIŞ BULDUK! 
Attığımız her adımda, her reformda karşımızda ilkel ve sapkın bir davranış bulduk.

Türkiye, kendine biçtiği tek vizyonu, “yaptırmamak, ettirmemek” olan bir muhalefete rağmen bugünlere geldi. Ülkemiz yeni bir seçimin arifesinde. 

SİYASİ VESAYET!
Bunlar kendi vesayetlerini oluşturmaya çalışıyorlar. 6'lı masadaki vesayetin adı siyasi vesayet. Geçmişini çok başlılığa, koalisyonlara ve siyasi dağınıklılığa heba eden Türkiye’ye tek vaatleri, yine aynı düzeni geri getirmek.

Türkiye eskiden yürütmede iki başlılığı kaldıramadığı için ağır bedeller ödediği krizler yaşamıştı. Bunlar iki de değil altı başlı yürütme peşinde koşuyor.

"Yurt dışındaki yatırımcılara 'Türkiye'ye gelmeyin' demenin manası nedir, bay kemal diyor, bunlarda utanma yok.

TERÖRLE MÜCADELE MESAJI
Cudi'de Gabar'da Tendürek'te Besler Deresi'nde bunların hesabını biz sorduk.

Bay Kemal sen nerede dolaşıyorsun? Biz Tayfun'u şu anda ateşledik, menzili 561 kilometre. Yunanlılar hemen telaşa başladı. "Bunlar Atina'yı vuracak." diyorlar. Bizim böyle bir amacımız yok. Bizi Ege'de rahat bırakın! 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem