Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadın Emeği Zirvesi'nde önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadın Emeği Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulunuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadın Emeği Zirvesi'nde önemli açıklamalar

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali programının bir kez daha Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum. Kadınlarımızın azmine, gayretine, kararlılığına hayran olmamak elde değil. İnşallah 'Türkiye Yüzyılı'nı da sizlerle birlikte kuracağız. Kadınların, son 20 yılda hayata geçirdiğimiz programların tümünde emeği var. 

Yeni adımlarla Türkiye Ekonomi modelini her alanda güçlendirmeye devam ediyoruz.

YENİ DESTEK PAKETİ MÜJDESİ
Kadın girişimcilerimize 2 milyar liralık kefalet paketi tahsis ettik.

Kadınlarımıza her alanda pozitif ayrımcılık yaparak onların hayallerine kavuşmalarına ön ayak oluyoruz. Kadını, yaradılışından gelen zenginliklerden soyutlayıp sadece metalaştıranlara da verilecek en güzel cevabın bu olacağına inanıyorum.

İnsanoğlunun yarısını oluşturan kadınları yok sayan toplum, gücünün yarısından vazgeçmiş demektir. Bizim Türkiye olarak böyle bir düşüncemiz olamaz. Bizim her kadınımızın katkısına ihtiyacımız var. Bugün Türkiye'nin siyasi hareketleri içerisinde kadın kollarının bu kadar güçlü olduğu bir parti yok. En güçlü parti biziz. Sorun şimdi bu muhalefete, sizin kadın milletvekili sayısınız, kadın üye sayınız kaç. Hepsi patır patır dökülüyor.

Artık son günlerine yaklaştığımız 2022'deki faaliyetlerimizin yarısını kadın ve gençlik kollarımız oluşturuyor.

Okullara, iş yerlerine sokulmayan kadınların gözyaşları bile tek parti artığı faşistlerin yüreğini yumuşatmaya yetmemiştir. Türkiye bu günlerini AK Parti'nin reformları ile geride bırakmıştır.

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN EVLENDİRİLMESİ
Çocuğun reşit hale gelmeden evlendirilmesini tasvip etmiyoruz. Çocuğa istismar ne İslami ne de insani olarak kabul edilebilir.

Türkiye'de küçük yaşta evliliklerle ilgili sıkıntılar maalesef yaşanıyor. Ancak son dönemde istisnai örnekler dışında sorun önemli ölçüde çözüldü.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ
Bir kere git de şu Diyarbakır annelerine geçmiş olsun de. Diyemez, çünkü dediği anda seçim ortağını kaybeder.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem