Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 zirvesinde Trump ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'nde "Adil ve Sürdürülebilir Gelecek" temalı özel oturuma katıldı. Erdoğan, oturum başlamadan önce ABD Başkanı Donald Trump ile ayaküstü sohbet etti.

G20 Zirvesi'nin Dönem Başkanı ve Arjantin Devlet Başkanı Mauricio  Macri, toplantı başlamadan önce Costa Salguero Fuar Alan'ında liderleri  tokalaşarak karşıladı.

Erdoğan, G20 aile fotoğrafında hazır bulundu, daha sonra diğer devlet  başkanlarıyla zirvenin ilk programı olan "Adil ve Sürdürülebilir Gelecek" temalı  özel oturuma geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturum başlamadan önce ABD Başkanı Donald Trump  ile ayaküstü sohbet etti. Görüşme esnasında Erdoğan'ın yanında Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu. Liderler, oturumun ardından Arjantin Devlet Başkanı Macri'nin konuşma  yapacağı açılışa iştirak edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem