Cumhurbaşkanı Erdoğan ittifak liderleriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ittifak liderlerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ittifak liderleriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu ile bugün seçim sonuçlarını ve ikinci turu değerlendirmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ittifak ortaklarıyla ayrı ayrı görüştü. Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmeler basına kapalı olarak gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ittifak liderleriyle görüştü

"Erdoğan ve Bahçeli yılın 5. görüşmesini gerçekleştirecek. Erdoğan, Bahçeli'yi Külliye'de kabul edecek. Hem seçimin 2. turu hem mevcut Seçim Sonuçları gündemlerinde olacak. Seçim stratejisi ne olacak, iki parti sahada ne gibi çalışma yapacak. Bu konular da ele alınacak. İki lider en son 20 Mart tarihinde yine cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüşme yapmıştı. Cumhur ittifakı 49.46 oy almıştı. Alınanbu oy oranı değerlendirilecek. Meclis tablosu da liderlerin gündeminde olacak. Erdoğan'ın ittifakın diğer ortakları ile görüşeceği ihtimali üzerinde de duruluyor. Komisyonların oluşumu gibi başlıklar değerlendirilecek."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem