Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı liderleriyle görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde saat 16.00'da Cumhur İttifakı liderleriyle görüşecek. Liderlerin 28 Mayıs için yapılacak çalışmaları ve 14 Mayıs seçimlerini değerlendirmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı liderleriyle görüşecek

Türkiye'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs'ta sandık başına giderek vatandaşık görevi olan oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. Sandıklardan çıkan sonuçlara göre Cumhur İttifakı Meclis’te çoğunluğu sağlarken Cumhurbaşkanlığı için adaylar şart olan yüzde 50 artı bir oyu alamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 49.5’te kalırken Kılıçdaroğlu yüzde 44.9, Sinan Oğan ise yüzde 5.2 oy aldı. Bu sonuçlarla birlikte seçim İkinci tura kaldı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı liderleriyle görüşecek

 'CUMHUR' SAAT 16'DA GÖRÜŞECEK
İttifaklar 14 Mayıs'ın hemen ardından 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan ikinci tur seçimleri için çalışmalara başladı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan da Cumhur İttifakı lideri ile bir görüşme gerçekleşecek.

SEÇİM KRİTİĞİ YAPILACAK
Alınan bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde saat 16.00'da Cumhur İttifakı liderlerini ağırlayacak. Liderlerin görüşmede, 28 Mayıs sürecine doğru giderken atılacak adımlar yapılacak çalışmalar ve 14 Mayıs seçimlerinin değerlendirmesi yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler