Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilere 5000 liralık ödeme süreci tamamlanmak üzere

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, emeklilere bir defaya mahsus 5000 liralık ödemenin Meclis onayının alındığını ve ödemelerin önümüzdeki haftalarda yapılacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilere 5000 liralık ödeme süreci tamamlanmak üzere

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere yapılacak 5000 liralık ödemeye ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı;

"SÜREÇ TAMAMLANMAK ÜZERE"

"Emeklilere bir defaya mahsus yapılacak 5000 liralık ödeme süreci tamamlanmak üzere. Meclis onayını aldık. Açıkladığımız çerçevede ödemeleri önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceğiz. İster emekli, işçi, kamu görevlisi, ücretli çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir