Cumhurbaşkanı Adaylığı için topladığı imza sayısı şaşırttı!

Cumhurbaşkanı Adayı olmak için 100 bin imza toplaması gereken Ahmet Özal'ın ilk günün sonunda topladığı imza sayısı şaşırttı.

Cumhurbaşkanı Adaylığı için topladığı imza sayısı şaşırttı!

Cumhurbaşkanı Adaylığı için harekete geçen Ahmet Özal, ilk günde topladığı imza sayısı ile tartışma konusu oldu.

Daha önce yaptığı açıklamada "Baraj problemimizin olacağını sanmıyorum. %20-25'in altında oy almayız" diyen TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, adaylık için ilk günün sonunda 237 imza toplayabildi.

555 bin 980 TL'lik Cumhurbaşkanı Adaylığı ücretini yatıran Ahmet Özal, 27 Mart'a kadar 100 bin imzayı toplaması halinde seçime girme hakkı elde etmiş olacak.

Bilindiği üzere Ahmet Özal'ın adaylığını, "Türkiye İttifakı" çatısı altında bir araya gelen Anadolu Birliği Partisi, Bağımsız Cumhuriyet Partisi, Osmanlı Partisi, Teknoloji Kalkınma Partisi, Türkiye Ekonomi ve Kalkınma Partisi, Vatanseverler Partisi, Yeniden Anavatan Partisi ve Yeni Yol Partisi destekliyordu.

Haber61 - Haber Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem