Cumhur İttifakı Şalpazarı’nda gövde gösterisi yaptı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Şalpazarı ilçesinde mitinge katıldı.

Cumhur İttifakı Şalpazarı’nda gövde gösterisi yaptı!

Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Cumhur İttifakı’nın Şalpazarı ilçesinde düzenlediği mitinge katıldı.

AK Parti ve MHP’lilerin tıklım tıklım doldurduğu alanda konuşma yapan Başkan Adayı Genç, “İnşallah birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Ben bugüne kadar güzel hizmetlerine şahit olduğumu Refik Kurukız Başkanıma Şalpazarı’na kattıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde de aynı anlayışla bu güzel hizmet yolculuğu devam edecek.” dedi.

Mitinge; AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Milletvekili ve Eski Bakan Adil Karaismailoğlu, MHP İl Başkanı Ömer Ayar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman, Cumhur İttifakı Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Refik Kurukız ile Cumhur İttifakı mensupları katıldı.

“AĞASAR, ÖNEMLİ VE KIYMETLİ BİR YERDİR”
Ağasar’dan siyasetçi ve sanatçı olmak üzere birçok değerli insanın yetiştiğini kaydeden Başkan Adayı Genç, “Bugün Ağasar’ımızdayız ama buraya yalnız gelmedik. Bakanlığı döneminde şehrimizde birçok projeyi başlatan ve şu anda da bu projeleri takip eden saygıdeğer bakanımız ve milletvekilimiz Adil Karaismailoğlu ile geldik. Cumhur İttifakımızla bir aradayız. Cumhur İttifakının bütün teşkilatları olarak Ağasar’ımızda irademizi ortaya koyuyoruz.

Cumhur İttifakı Şalpazarı’nda gövde gösterisi yaptı!

Ağasar dediğimizde Sait Uçar geliyor aklımıza, Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Trabzon’umuzun bütün ilçelerinin ayrı ayrı özellikleri ve güzellikleri var ama Ağasar’da farklı bir kültür var. Burası ilk Türk yerleşimlerinin olduğu yerdir. Önemli bir yerdir, kıymetli bir yerdir. Vatan savunması söz konusu olduğunda Ağasarlı her zaman en öne atılır. O nedenle bu güzel topraklara hizmet etmek bugüne kadar nasip olduğu gibi bundan sonra da bizim için bir şereftir.” dedi.

“BENİM İÇİN GURUR VE BAHTİYARLIK MESELESİ”
Ağasar’ın evladı olarak kabul edilmekten büyük bir gurur duyduğunu dile getiren Genç, “Biz Ağasar’ı çok seviyoruz. Partimizin kuruluşundan beri Ağasar’a şenlikler için sık sık gelirim. Sis Dağı’nda, Kadırga’da buluşuruz. Ne mutlu bana ki, Ağasar’ın bu güzel insanları da Ahmet Metin Genç’i Ağasar’ın bir evladı olarak kabul etmiş ve çok sevmiş. Bu benim için bir gurur ve bahtiyarlık meselesi. O nedenle bu güzel topraklara bugüne kadar olduğu bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim.

Bu dönemde çok güzel hizmetler yapıldı. İşte bu güzel ilçenin evladı kıymetli Atilla Ataman Başkanımız Büyükşehir Belediyesi olarak burada güzel işlere imza attı. Onlara müteşekkiriz. Ağasar’ın bir güzel evladı daha var, benim sınıf arkadaşım Hilmi Türkmen’imiz de var. Üsküdar’da ama doğduğu topraklardan hiçbir zaman elini çekmemiş. Bu topraklara hizmet etmek çok güzel bir şeydir.” şeklinde konuştu.

“HİZMET İÇİN HAZIRIZ, KARARLIYIZ”
Ağasar’ın bütün sorunlarını ve eksiklerini çok iyi bildiğine vurgu yapan Başkan Adayı Genç, “Ben Ortahisar Belediye Başkanıydım ama Refik Kurukız Başkanımla Ankara’ya gittiğimizde bu bölgenin evladı olan Salih Cora vekilimizle birlikte hiçbir zaman bu topraklardan elini çekmediler. Güzel işler yapıldı ama yapılacak çok daha güzel işlerimiz var. Köylerimiz, yaylalarımız var. Yol ve su sorunlarımız var. Bütün bunları inşallah derleyip toparlayıp, bu dönem yapacağız. Biraz önce Alaca obasından bahsettik. Orada da elektrik problemi var. Obalarımızın sorunlarına kadar Ağasar’ımızın bizden ne istediğini çok şükür biliyoruz. Şimdi yeni bir dönemin arifesindeyiz.

Cumhur İttifakı olarak Ağasar’ımızda en yüksek oyla Refik Kurukız Başkanımızı seçip, beni de Büyükşehirde en yüksek oyla seçip ondan sonra Cumhur İttifakı olarak Ağasar’ımıza en güzel hizmetleri hep beraber yapalım. Bunun için hazırız ve kararlıyız. Ve bunu yapacak gücümüz var.” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Şalpazarı’nda gövde gösterisi yaptı!

“GÜÇLÜYÜZ, ARKAMIZDA CUMHUR İTTİFAKI VAR”
Cumhur İttifakı’nın bütün güçleriyle arkalarında olduğuna dikkati çeken Genç, “Çünkü bunu yapmak için arkamızda bütün bu hizmetlerin banisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Allah ondan razı olsun. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra dedelerimizin bize ilelebet Türk toprağı olarak teslim ettikleri bu toprakların tam bağımsız olması için Cumhurbaşkanımızla birlikte yol arkadaşlığı yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, bilge lider Devlet Bahçeli Bey var. Güçlüyüz, arkamızda liderlerimiz var. Ve Ankara’da gücümüz var.

Bakanlarımız, milletvekillerimiz var. İnşallah birlik ve beraberlik içinde bu güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Ben bugüne kadar güzel hizmetlerine şahit olduğumu Refik Kurukız Başkanıma Şalpazarı’na kattıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde de aynı anlayışla bu güzel hizmet yolculuğu devam edecek. Bizleri çok güzel ve güçlü karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum ve sizleri Cenabı Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun…” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem