Çöpten bebek çıktı

Yüksekalan Mahallesi Fethi Okyar Caddesi üzerindeki bir çöp konteynerinde ağlama sesi duyan vatandaşlar kanlar içerisindeki bebeği görünce polisi ve ambulansı aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kız bebeği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırd

Çöpten bebek çıktı

Yüksekalan Mahallesi Fethi Okyar Caddesi üzerindeki bir çöp konteynerinde ağlama sesi duyan vatandaşlar kanlar içerisindeki bebeği görünce polisi ve ambulansı aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kız bebeği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kordon bağının kesilmediği ve birkaç saat önce doğduğu tahmin edilen bebek, Yeni Doğan Servisi'nde tedaviye alındı. Çöp konteynerinde inceleme yapan ve vatandaşların ifadelerine başvuran polis, bebeği bırakarak kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Atatürk Devlet Hastanesi'nin yeni doğan servisinde tedavi altına alınan 3 kilo 140 gram ağırlığındaki bebeğe, yaşamak için gösterdiği dirençten dolayı Toprak adı verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem