Cizre’de olaylar çıktı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde ateş yakan ve araçları durdurarak, yol kapatan yüzleri maskeli teröristler ile polis arasında çatışma çıktı. Bir iş yerinin yandığı ilçede, olaylar sürüyor.Cizre'de dün gece Nusaybin ve İdil caddelerinde durdurdukları araçları, k

Cizre’de olaylar çıktı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde ateş yakan ve araçları durdurarak, yol kapatan yüzleri maskeli teröristler ile polis arasında çatışma çıktı. Bir iş yerinin yandığı ilçede, olaylar sürüyor.

Cizre'de dün gece Nusaybin ve İdil caddelerinde durdurdukları araçları, kontak anahtarlarını alarak, kendilerine barikat olarak kullanan teröristler, bugün de Dörtyol Kavşağı, Otogar ve Yafes caddeleri üzerinde eylem yaptı. Söz konusu yerlerde bir araya gelen yüzleri maskeli teröristler, önce yollara barikat kurup, lastik yaktı. Teröristler, daha sonra ise geçen araçları durdurarak, kontak anahtarlarını alıp, yolları trafiğe kapattı. Olay yerine zırhlı araçlarla gelen polis, gruba biber gazı ile müdahale etti. Ancak gruplar dağılmadı. Bunun üzerine polis zırhlı araçtan ateş açarak, grubu dağıtmaya çalışırken, grup ara sokaklara kaçtı.

Polis, göstericileri dağıtıp, cadde üzerinde güvenliği sağlamasının ardından yolda kalanlara anons yaparak, araçlarını çekmeleri istedi. Anonsun ardından bazı sürücüler araçlarını yoldan kaldırdı.

Öte yandan, Cizre köprüsü üzerinde nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun isabet ettiği oto aksesuar dükkanının ikinci katında yangın çıktı. Çıkan yangına önce vatandaşlar sonra itfaiye müdahale etti.

İlçede, grup ile güvenlik güçleri arasında çatışmalar sürerken, esnaf kepenk kapattı.

Cizre’de olaylar çıktı

Cizre’de olaylar çıktı

Cizre’de olaylar çıktı

Cizre’de olaylar çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler