Çin'de Kovid-19 aşısının klinik deneylerinin yapılmasına onay verildi

Çin'de, yeni tip koronavirüse karşı geliştirilen aşının klinik deneylerinin yapılmasına onay verildi.

Çin'de Kovid-19 aşısının klinik deneylerinin yapılmasına onay verildi

Koronavirüs'te son durum: İran'da son 24 saatte yeni tip koronavirüs nedeniyle 135 kişi hayatını kaybetti, toplam can kaybı 988'e yükseldi. UEFA, koronavirüs nedeniyle 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı bir yıl erteleme kararı aldı.

Koronavirüs Avrupa'nın tamamına yayıldı. Son olarak Karadağ'ın da ilk 2 koronavirüs vakasını bildirmesi ile Avrupa'da Koronavirüs vakası görülmeyen ülke kalmadı.

Dünya Sağlık Örgütü, Covid-19 salgınının yeni merkez üssünün Avrupa olduğunu açıkladıktan sonra "eski kıtada" başta İtalya olmak üzere birçok ülkede koronavirüs kaynaklı can kaybı da giderek artış gösteriyor.

İtalya'da son bir günde koronavirüs sebebiyle ölenlerin sayısı bugün 345 kişi arttı ve toplam ölü sayısı 2 bin 503'e yükseldi. Ülkedeki toplam vaka sayısı da 31 bin 500'ü geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler