Cinayet işleyen genç kızdan kan donduran ifade: "Pişman değilim"

Kıbrıs'ta sokakta karşılaştığı kadını bıçaklayan genç kızdan kan donduran ifadeler geldi.

Cinayet işleyen genç kızdan kan donduran ifade: "Pişman değilim"

Kıbrıs'ta sokakta karşılaştığı kadını bıçaklayan genç kız tutuklandı.

Olay, 30 Ekim günü saat 08.00 sıralarında Girne kenti 13 Şubat Sokağı'nda meydana geldi. Evden ekmek bıçağını alıp sokağa çıkan T.K., yolda karşılaştığı Sanchez ile bir süre sohbet etti. T.K., kısa süreli sohbetin ardından yoluna devam eden Sanchez'in peşinden gidip, sıntından bıçakladı. Aldığı 8 bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılan Sanchez, hemen Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Gözaltına alınan T.K. ilk ifadesinde, "Katil olmak nasıl bir şey bunu yaşamak istedim. Fırsatını buldum ve yoldan geçen ilk kişiyi bıçakladım. Sonunda en büyük hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

İşlemlerinin ardından genç, mahkeye çıkarıldı. T.K. mahkemede pişman olmadığını söyledi. Mahkemeye bilgi veren polis yetkilileri de T.K'nın, "Birisini bıçakladığım için pişman değilim. Beni bırakırsanız yine birini bıçaklarım" dediğini aktardı.

T.K.'nın avukatı Münür Doratlı da, müvekkilinin çift kişilikli ve şizofren olduğunu savundu.

Mahkeme, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için T.K.'nın Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler