Çılgın Adamı Gül Kurtardı

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, bir hayat kurtardı. Ankara'nın simgesi haline gelen Atakule, bu ilginç hikayeye evsahipliği yaptı. 140 metre yüksekliğindeki binanın tepesine çıkan Bayram Saçıkara adlı eylemci, önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına g

Çılgın Adamı Gül Kurtardı

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, bir hayat kurtardı. Ankara'nın simgesi haline gelen Atakule, bu ilginç hikayeye evsahipliği yaptı. 140 metre yüksekliğindeki binanın tepesine çıkan Bayram Saçıkara adlı eylemci, önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gelmesini istedi.

 Erdoğan'ın Ankara'da olmadığını öğrenen çılgın adam, bu kez Dışişleri Bakanı Gül'ü çağırdı. Polisin durumu bildirmesi üzerine Bakanlık'tan gelen Gül'ün korumaları eylemciyle görüştü. Korumalar daha sonra Bakan Gül ile eylemciyi telefonla görüştürdü.

RANDEVUYU DA KOPARTTI
Gül, telefonda eylemciye intihar girişiminden vazgeçmesini isteyerek kendisine yardımcı olacağını söyledi. Daha sonra korumalar da, Saçıkara'ya Bakan Gül'le kendisini buluşturacaklarını söyledi.

Bunun üzerine intihardan vazgeçen eylemci, ilk kez bir Dışişleri Bakanı'nın ikna ettiği kişi olarak tarihe geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem