Çiftlik Bank benzeri şirketin Ceo'su Hopa'da yakalandı

Çiftlik Bank benzeri şirketin Ceo'su Artvin'in Hopa ilçesinde yakalandı.

Çiftlik Bank benzeri şirketin Ceo'su Hopa'da yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Çiftlik Bank benzeri bir şirket olduğu iddiasıyla hesaplarına bloke konularak incelemeye alınan Şirketin Ceo’su olan ve şikayetler üzerine hakkında arama kararı bulunan Tamer Budak Artvin’de yakalandı.

İzmir Merkezli inşaat, enerji, hayvancılık ve reklamcılık alanlarında faaliyet gösteren ve 4 bine yakın üyeden yüksek gelir vaadi ile 60 Milyon TL’ye yakın para toplayan Fons şirketler Grubunun hesapları Maliye Bakanlığına Bağlı Mali Suçları Araştırma Kurulu'nun (MASAK) tarafından incelemeye alınmıştı. Yapılan incelemeler sonrasında MASAK’ın talebi ve sulh ceza hakimliği kararıyla hesaplar bloke edildi.

Yapılan incelemeler sonrasında Şirketin Ceo’su Tamer Budak hakkında arama kararı çıkarıldı. Budak, Sarp Sınır Kapısı üzerinden sahte pasaportla Gürcistan'a geçiş yapacağı ihbarını alan Artvin’in Hopa ilçesi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri tarafından saklandığı bir evde düzenlenen operasyonla yakalandı. Hopa Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Budak'ın sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem