Çiçek'ten Cuma tatili müjdesi

Çiçek açıklasında şunları söyledi: "12 Aralık Cuma günü kamu çalışanları idari izinli sayılacak. Bayram'da 5 Aralık Cuma günü sabah 06:00'dan 13 Aralık gece yarısına kadar otoyollar ücretsiz olacak. Belediyelerde otobüslerle ilgili daha önceki uygulamalar

Çiçek'ten Cuma tatili müjdesi

Çiçek açıklasında şunları söyledi: "12 Aralık Cuma günü kamu çalışanları idari izinli sayılacak. Bayram'da 5 Aralık Cuma günü sabah 06:00'dan 13 Aralık gece yarısına kadar otoyollar ücretsiz olacak. Belediyelerde otobüslerle ilgili daha önceki uygulamalarını devam ettirecek.

Merkez Bankası Başkanı, Bakanlar Kurulu üyelerine bilgi sundu. Haftasonu Kızılcahamam'da milletvekilleriyle hükümetin uygulamalarıyla ilgili görüşmeler oldu. Kurul'da bunlar da değerlendirildi.

Mevduata devlet garantisinin artırılmasıyla ilgili Bakanlar Kurulu'nda bir görüşmemiz olmadı. Bu tür konular daha dar katılımlı toplantılarda karar altına alınıyor. Biz bugün Merkez Bankası'nın dünyadaki mali krizle ilgili analizlerini görüştük.

Merkez Bankası Başkanı da finansal krizin geriye döndüğüne yönelik görüşlere sahip. Merkez Bankası Başkanı'nın finansal krizle ilgili açıklaması olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem