"CHP bu alçakça saldırıya ne diyecek"

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Artvin'in Hopa ilçesinde bir yardım kuruluşunun organizasyonuna saldırı olduğunu belirterek, "CHP bu alçakça saldırıya ne diyecek" dedi.Kent meydanında halka hitap eden Erdoğan, "Dün Artvin Hopa'da

"CHP bu alçakça saldırıya ne diyecek"

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Artvin'in Hopa ilçesinde bir yardım kuruluşunun organizasyonuna saldırı olduğunu belirterek, "CHP bu alçakça saldırıya ne diyecek" dedi.

Kent meydanında halka hitap eden Erdoğan, "Dün Artvin Hopa'da bir yardım kuruluşunun organizasyonuna adice saldırdılar. CHP'nin bazı milletvekilleri de bu insanlık dışı saldırıyı alçakça övdüler. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı sağda solda iftar sofralarına katılıyor. Ama CHP milletvekilleri iftar sofrasına saldırdı. Pensilvanya medyası sağda solda bu saldırıya methiyeler diziyor. Hopa'da biliyorsunuz, 30 mart seçimlerini AK Parti adayı kazandı. Bunu sindiremediler. Benim bulunduğum otobüsün de camını çerçevesini indirdiler. Yanımdaki emniyet görevlisi haftalarca yoğun bakımda kaldı. Bunlar hep böyle. CHP, böyledir, MHP böyledir, BDP, HDP, hep böyledir. Bunların saldırdığı yardım kuruluşu ölüm pahasına dünyanın her yerindeki mazlumlara yardım götüren bir kuruluş. Bakalım CHP bu alçakça saldırıya ne diyecek. Bakalım bu milletvekilleri hakkında ne yapacak. Milletim Hopa'daki bu saldırıya sandıkta gereken cevabı verecektir. Biz sizlerin desteğiyle 121 yılda güçlü bir Türkiye inşa ettik. İnşallah milletimin takdiriyle cumhurbaşkanı olarak da milletime, bayrağıma hizmet etmeye devam edeceğim. Dün nisan ayı işsizlik rakamları açıklandı. İşsizlik yüzde 9 oranına geriledi. Son 10 ayın en düşük rakamıdır bu. Bütün dünyada işsizlik artarken biz hem yatırım yapıyor, hem de işsizliği düşürüyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler