Chelsea'den Hadise'ye destek

Barcelona karşısında yedikleri son dakika golüyle Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda eden İngiliz ekibi Chelsea'de, maçın Norveçli hakemine yönelik öfke dinmek bilmiyor.. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de, Şampiyonlar Ligi'nden son dakika g

Chelsea'den Hadise'ye destek
Barcelona karşısında yedikleri son dakika golüyle Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda eden İngiliz ekibi Chelsea'de, maçın Norveçli hakemine yönelik öfke dinmek bilmiyor..

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de, Şampiyonlar Ligi'nden son dakika golüyle elenmenin şoku yaşanırken, İngiliz taraftarlar verdikleri kararlarla büyük tepki toplayan maçın Norveçli hakemini unutamıyorlar.

İnternetteki forumlarda Norveçli hakem Tom Henning Ovrebo'ya kin kusan Chelsea taraftarları ilginç bir protesto eyleminde bulunmaya hazırlanıyorlar. Chelsea taraftarları arasındaki ortak bloglarda, İngilizlerden, Norveçli hakeme ve Norveç'e tepki olarak Eurovision Şarkı Yarışması'nda favori ülkelerden Norveç'e oy verilmemesi istendi.

Temsilcimiz Hadise'nin de en büyük rakiplerinden olan Norveç'in İngilizlerden desteğini kaybetmesi ve Chelsea taraftarlarının da Hadise'ye Norveçli rakibini yenmesi için oy verecek olmaları Hadise'nin şansını biraz daha arttırdı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler