Çetin Doğan tutuklandı!

Doğan, Alan ve Batıbay sabah saat 08.50 civarında emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler savcılık tarafından sorgulanmaya başlandı.Savcı Bilal Bayraktar tar

Çetin Doğan tutuklandı!

Doğan, Alan ve Batıbay sabah saat 08.50 civarında emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler savcılık tarafından sorgulanmaya başlandı.Savcı Bilal Bayraktar tarafından sorgulanan Eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, yaklaşık 6 saat ifade verdi.

30 sayfalık ifade veren Doğan ile Alan sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi. İki eski komutan İstanbul nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak. Emekli Albay Altan Batıbay, ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

İKİ MUVAZZAF SUBAY DA SERBEST BIRAKILDI

Bu arada, aynı soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen iki muvazzaf subay da serbest bırakıldı. Adliyeye öğle saatlerinde bazı korgeneral ile koramiralin geldiği yönündeki haberler yalanlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem