Cep Mesajıyla Kurtuldu

Ailesi evde olmayan genç kız, eski sevgilisi tarafından kendi evinde alıkonuldu. Bir arkadaşına attığı cep mesajı sonucu polis tarafından kurtarılan genç kız şikáyetçi olmayınca, çılgın áşık serbest kaldı.FATİH'te, önceki gün arkadaşlarıyla eğlendikten so

Cep Mesajıyla Kurtuldu

Ailesi evde olmayan genç kız, eski sevgilisi tarafından kendi evinde alıkonuldu. Bir arkadaşına attığı cep mesajı sonucu polis tarafından kurtarılan genç kız şikáyetçi olmayınca, çılgın áşık serbest kaldı.

FATİH'te, önceki gün arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine dönen 17 yaşındaki P.B., askerden izne gelen eski sevgilisi Ömer Ş. (20) ile karşılaştı. Ailesi evde olmayan P.B.'yi zorla içeri sokan Ömer Ş., genç kızın dışarı çıkmasına izin vermedi. Ömer Ş.'yi sabaha kadar kendisini bırakması için ikna etmeye çalışan P.B., bunu başaramayınca bir fırsatını bularak bir arkadaşına, "Ömer beni eve kilitledi; dışarı çıkmama izin vermiyor.

Yardıma gel" yazılı mesaj attı. P.B.'nin arkadaşının durumu ihbar etmesi üzerine harekete geçen polisler, genç kızın alıkonulduğunu iddia ettiği eve gitti. Uzun süre kapıyı çalan ve P.B.'yi cep telefonundan arayan polisler, cevap alamayınca Cumhuriyet Savcısı ile irtibat kurdu. Gerekli izinlerin alınmasının ardından evin kapısı çilingire açtırıldı. P.B. ile karşılaşan polisler, Ömer Ş.'nin halen evde olup olmadığını sordu. P.B.'nin evde olmadığını söylemesine rağmen yapılan aramada, Ömer Ş.'nin odaların birinde saklandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Ömer Ş., P.B. polis merkezindeki ifadesinde şikáyetçi olmayınca serbest

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem