Cengiz Kurtoğlu'nun acı günü!

Karadenizli sanatçı Cengiz Kurtoğlu bugüne acı bir haberle uyandı. Cengiz Kurtoğlu'nun hem amcasının kızı hemde ağabeyinin eşi olan Harika Kurtoğlu(53), yaklaşık 15 gündür geçirdiği Kalp Krizi nedeniyle tedavi görüyordu.Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan tıp

Cengiz Kurtoğlu'nun acı günü!

Karadenizli sanatçı Cengiz Kurtoğlu bugüne acı bir haberle uyandı. Cengiz Kurtoğlu'nun hem amcasının kızı hemde ağabeyinin eşi olan Harika Kurtoğlu(53), yaklaşık 15 gündür geçirdiği Kalp Krizi nedeniyle tedavi görüyordu.

Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan tıp fakültesine rahatsızlığı nedeniyle yatırılan ve tedavisi devam eden Harika Kurtoğlu, bu sabah saat 07.00 sularında hayatını kaybetti. 53 yaşındaki Kurtoğlu'nun cenazesi memleketi Arhavi'ye geitrilecek. Cenaze namazı yarın öğle namazını müteakip  M.N.G. Merkez Cami'inde kılınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem