Cem Trabzonlu aile için yarıştı

Cem Yılmaz'ın programın başında, 'Banka hesabıma para yatınca, ben de geldim' diyerek Acun'un programa çıkardığı ünlülere para verdiğini ima etmesi üzerine, Acun Ilıcalı, 'İnsanlar da gerçek sanacak. Herhangi bir ödeme söz konusu değil' ifadelerini kullan

Cem Trabzonlu aile için yarıştı
Cem Yılmaz'ın programın başında, 'Banka hesabıma para yatınca, ben de geldim' diyerek Acun'un programa çıkardığı ünlülere para verdiğini ima etmesi üzerine, Acun Ilıcalı, 'İnsanlar da gerçek sanacak. Herhangi bir ödeme söz konusu değil' ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz bir ara stüdyodaki telefonun kablosunu takip ederek Hamdi Bey'in odasını buldu. Ancak, Yılmaz'ın geldiğini gören Hamdi Bey çoktan ortadan kaybolmuştu. Telefonu eline alan Cem Yılmaz, "Açıklıyorum. Hamdi Bey benim" diyerek izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Trabzonlu Okur ailesinin minik yavrusu Elif'in yakalandığı hastalıktan kurtulması için yarışan Cem Yılmaz, "Ben diyorum ki, her halükarda mutlu bitecek. Bence bir numara söylemekten daha fazlasını yapmak gerekiyor. Bu güzelliği kutudaki ikramiyeye bağlamıyorum. Öyle olacağını da bilin" diyerek, yarışmadan parayla ayrılmaması halinde dahi aileye yardım edeceğini belirtmiş oldu.

Son ikiye 1 TL ve 150 bin TL ile kalan Cem Yılmaz'a Hamdi Bey, 75 bin TL teklif etti. Ünlü şovmen, Hamdi Bey'den teklifini 100 bin TL'ye yükseltmesini istedi. Bunun üzerine bir süre düşünen Hamdi Bey, teklifi 100 bin TL'ye çıkarttı.

"Hamdi bravo. Gerçekten delikanlı adammışsın" diyen Cem Yılmaz, 100 bin TL'lik bu teklifi kabul edip, Elif'in sağlığına kavuşması için parayı aileye kazandırmış oldu. Cem Yılmaz'ın önündeki kutudan ise 150 bin TL. çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem