Cansu Dere açıklama yaptı

“Bugün "2 Mayıs Pazar: Yer: Erenköy Saat: 16.30" başlığıyla hakkımda yapılan haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Tekrardan belirtmek isterim ki Kenan İmirzalıoğlu ile iş arkadaşlığı dışında hiçbir ilişkim olmamıştır ve olmayacaktır.Ezel projesi başla

Cansu Dere açıklama yaptı

“Bugün "2 Mayıs Pazar: Yer: Erenköy Saat: 16.30" başlığıyla hakkımda yapılan haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Tekrardan belirtmek isterim ki Kenan İmirzalıoğlu ile iş arkadaşlığı dışında hiçbir ilişkim olmamıştır ve olmayacaktır.

Ezel projesi başladığından beri hakkımda Kenan İmirzalıoğlu ile iş ilişkisi dışında çıkan tüm haberler asılsızdır. Devam eden bir ilişkim varken ve cevap vermek zorunda bırakıldığım için bu haberler hem kişilik haklarımı ihlal etmekte hem de iş çevresi toplum içerisindeki konumumu ve itibarımı olumsuz etkilemektedir. Bu tip gerçek dışı haberlerin yayını devam ettiği için tüm yasal haklarımı kullandığımı ve sorumlular hakkında gerekli hukuksal işlemlere başvurduğumu bildirmek isterim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem